پرداخت عوارض خروج از کشور با تاپ

پرداخت عوارض خروج از کشور با تاپ

تاپ نخستین انتخاب

عوارض خروج از کشور 1401

براساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی تمامی اتباع ایرانی که قصد خروج از کشور را دارند لازم است قبل از مراجعه به پلیس گذرنامه مستقر در فرودگاه و طی کردن مراحل چک این، برای پرداخت مبلغ عوارض خروج از کشور اقدام کنند. برای پرداخت عوارض یا مالیات خروج از کشور راه‌های زیادی وجود دارد که استفاده از اپلیکیشن پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور سریع‌ترین و بی‌دردسر‌ترین روش موجود به شمار می‌رود.

براساس قوانین موجود، این هزینه در جهت بازسازی روستا‌های مرزی از مسافرین اخذ می‌شود؛ هر چند که مقداری از آن نیز برای رفع کسری بودجه به حساب دولت واریز می‌شود. همانطور که گفتیم تمامی اتباع ایرانی (به غیر از موارد استثنا که به آن اشاره خواهیم کرد) برای خروج از کشور به هر مقصدی موظف به پرداخت آن هستند.

قبل از شیوع ویروس کرونا روش‌های مختلفی برای پرداخت عوارض خروج از کشور وجود داشت، اما پس از شیوع این ویروس تمامی روش‌ها دست‌خوش تغییراتی قرار گرفت و در حال حاضر سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور عموما به صورت آنلاین بهترین روش موجود برای پرداخت عوارض خروج به‌شمار می‌رود.

چرا روش پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور توصیه می‌شود؟

یکی از دلایل مهم که عموما توصیه به پرداخت آنلاین یا استفاده از اپلیکیشن پرداخت عوارض خروج از کشور می‌شود، احتمال قطع بودن دستگاه‌های خودپرداز موجود در فرودگاه یا پایانه مرزی است. نکته بسیار بسیار مهمی که در زمان استفاده از اپلیکیشن تاپ یا سایر اپلیکیشن‌های پرداخت عوارض خروج باید به آن توجه کنید، بازه‌ی 30 دقیقه‌ای پرداخت تا ثبت در سامانه کل مالیاتی کشور است، به همین دلیل توصیه می‌کنیم قبل از حضور در فرودگاه یا پایانه‌های مرزی برای سفر هوایی، زمینی یا دریایی اقدام به پرداخت عوارض خروج کشور کنید.

یکی دیگر از ویژگی‌های شاخص استفاده از تاپ کاربری آسان آن است؛ شما با ورود به بخش پرداخت عوارض خروج از کشور به راحتی می‌توانید با انتخاب نوع سفر و ارائه اطلاعات لازم (کد ملی و شماره تلفن) مبلغ تعریف شده را براساس مرتبه خروج از کشور در سال پرداخت کنید. گفتنی است که سوابق خروج از کشور در کد ملی شما ثبت شده و مبلغ اعلامی براساس تعداد سفرهای شما در سال اعلام می‌شود.

هزینه عوارض خروج از کشور چقدر است؟

نوع سفرسفر اولسفر دومسفر سوم وبیشترنوع مرز
مسافرین عادی4.000.0006.000.0008.000.000مرز زمینی، هوایی و دریایی
زائرین حج عمره و تمتع1.320.0001.980.0002.640.000مرز زمینی، هوایی و دریایی
زائرین عتبات عالیات مرز هوایی375.000450.000450.000فقط مرز هوایی
زائرین عتبات عالیات مرز زمینی و دریایی125.000150.000150.000فقط مرز زمینی و هوایی
مرزنشینان مرز هوایی750.0006.000.0008.000.000فقط مرز هوایی
مرزنشینان مرز زمینی و دریایی250.0006.000.0008.000.000فقط مرز زمینی و هوایی
ورزشکاران تیم ملی با مجوز وزارت ورزش و جوانان2.640.0002.640.0002.640.000مرز زمینی، هوایی و دریایی

براساس آخرین اخبار هزینه عوارض خروج از کشور 1401 مانند سنوات گذشته ابتدای هر سال اعلام شد که براساس جدول بالا هزینه‌ی اعلامی به موارد زیر وابسته است

- نوع سفر اعم از سیاحتی، زیارتی یا کاری؛

- تعداد مرتبه سفر برون مرزی در سال؛

- نوع مرز خروجی.

سوپر اپلیکیشن تاپ با مهیا کردن بستری کامل برای پرداخت اینترنتی عوارض خروج از کشور به صورت هوایی، زمینی و دریایی کنار شماست تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدام به پرداخت این مبلغ کنید.

هزینه عوارض خروج از کشور برای مسافرین عادی
منظور از مسافرین عادی مسافرانی هستند که به کشورهای سیاحتی سفر می‌کنند و در دسته بندی افراد خاص که از پرداخت عوارض خروج معاف هستند قرار ندارند. براساس قوانین تصویب شده توسط مجلس شورای اسلامی این بزرگواران برای خروج از کشور در مرتبه دوم و سوم باید 50% و 100% بیشتر از مرتبه اول هزینه خروج از کشور پرداخت کنند. این قانون شامل سفرهای هوایی، زمینی و دریایی می‌شود.
مبلغ عوارض خروج از کشور برای سفرهای زیارتی

میزان عوارض خروج از کشور در سفرهای زیارتی به دو دسته زیر تقسیم می‌شوند:

- زائرین حج عمره و تمتع؛

- زائرین عتبات عالیات.

دسته اول بزرگوارانی هستند که عازم سفر به خانه خدا هستند و براساس اعداد مندرج شده در جدول بالا باید اقدام به پرداخت عوارض خروج از کشور کنند، اما دسته دوم مختص مسافرین عتبات عالیات به کشور عراق و سوریه است که با توجه به نوع سفر و اعداد مندرج در جدول بالا لازم است برای پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور از طریق تاپ اقدام کنند.

عوارض خروج از کشور برای مرزنشینان
براساس قوانین تصویب شده، مرزنشینان عزیز برای خروج از کشور البته صرفا برای مرتبه اول می‌توانند از تخفیف دولت در این خصوص استفاده کنند. البته برای استفاده از این تخفیف کد ملی و کد پستی آن‌ها باید در سامانه مرزنشینان ثبت شده باشد.
نرخ عوارض خروج از کشور برای ورزشکاران
براساس قانون تصویب شده توسط مجلس شورای اسلامی ورزشکاران عزیز برای پرداخت عوارض خروج از کشور لازم است تا مبلغ 2.640.000 ریال را به طرق مختلف هم‌چون اپلیکیشن تاپ پرداخت کنند. لازم به ذکر است که این مبلغ صرفا برای ورزشکاران که از وزارت ورزش و جوانان مجوز دارند قابل پرداخت است.
چه افرادی از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف هستند؟

خدمه پرواز و کشتی به‌واسطه دائم السفر بودن؛

افرادی که گذرنامه سیاسی یا خدمت دارند؛

جانبازان جنگ تحمیلی و بیمارانی که از شورای پزشکی مجوز درمان در خارج از کشور دارند؛

دانشجویان خارج از کشور که مجوز تحصیل در خارج از کشور را دارند؛

زائرین اربعین حسینی.

چرا پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور با تاپ؟

امنیت در پرداخت؛

کاربری ساده و آسان؛

پشتیبانی 24 ساعته؛

تسویه در اسرع وقت.

چرا پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور با تاپ؟
1- قیمت عوارض خروج از کشور در سال 1401 چقدر است؟
قیمت عوارض خروج از کشور 1401 براساس اعلام مجلس شورای اسلامی برای سفرهای عادی یا همان سیاحتی 400 هزار تومان است که برای مرتبه دوم 50% و برای مرتبه سوم 100% هزینه به آن اضافه می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر از نرخ عوارض خروج از کشور 1401 برای سفرهای زیارتی، ورزشکاران و مرزنشینان به جدول [object Object] موجود این صفحه مراجعه کنید.

2- آیا عوارض خروج از کشور برای کودکان رایگان است؟
ابتدا عوارض خروج از کشور کودکان البته تا زیر 7 سال رایگان بود؛ پس از آن با تغییر قانون صرفا عوارض خروج برای کودکان زیر 2 سال رایگان شد؛ اما براساس قانون جدید حتی کودک تازه متولد شده هم باید عوارض خروج از کشور پرداخت کنند که هزینه آن با بزرگسالان هیچ فرقی نمی‌کند.

3- نرخ عوارض خروج از کشور بار دوم چقدر است؟
عوارض خروج از کشور برای بار دوم در سال برای مسافرین عادی یا همان سیاحتی 50% افزایش می‌یابد، به طوری که عوارض خروج از کشور دومین بار 600 هزار تومان است. البته این درصد برای سایر مسافرین اعم از مرز نشینان و مسافرین سفرهای زیارتی متفاوت است، اما برای ورزشکاران تیم ملی که از وزارت ورزش و جوانان مجوز سفر داشته باشند ثابت است و به آن هیچ هزینه‌ای اضافه نمی‌شود.

4- هزینه عوارض خروج از کشور زمینی و هوایی با یک دیگر متفاوت است؟
عوارض خروج از کشور 1401 زمینی صرفا برای سفرهای زیارتی و صرفا مرتبه اول سفر مرزنشینان با سفر هوایی متفاوت است، در سایر حالات نرخ عوارض خروج از کشور برای سفرهای هوایی، دریایی و زمینی با یک‌دیگر یکسان است.

5- چه کسانی باید عوارض خروج از کشور بدهند؟
همانطور که گفتیم هزینه خروج از کشور برای تمامی افراد با هر سن و سالی یکسان است مگر اینکه 1- خدمه هواپیما یا کشتی باشد 2- گذرنامه سیاسی داشته باشند 3-جانباز جنگ باشند یا مجوز درمان در خارج از کشور داشته باشند 4-دانشجویان خارج از کشور که مجوز داشته باشند5- زائرین اربعین حسینی.

6- پرداخت عوارض خروج از کشور برای دانشجویان به چه صورت است؟
همان‌طور که گفتیم دانشجویانی که مجوز تحصیل در خارج از کشور را داشته باشند نسبت به پرداخت هزینه عوارض خروج معاف هستند، البته باید از آخرین اقامت آن‌ها در ایران باید 3 ماه گذشته باشد تا از پرداخت عوارض معاف شوند.

7- زمان پرداخت عوارض خروج از کشور چه موقع است؟
زمان پرداخت عوارض خروج از کشور در کوتاه‌ترین زمان ممکن که صرفا با استفاده از اپلیکیشن تاپ میسر است 30 دقیقه خواهد بود، پس 30 دقیقه قبل از مراجعه به پلیس گذرنامه در فرودگاه یا پایانه مرزی، باید حتما برای پرداخت عوارض خروج از کشور اقدام کنید.

8- مدت اعتبار عوارض خروج از کشور چقدر است؟
مدت اعتبار عوارض خروج از کشور تا انتهای سال است و شما اگر سفرتان کنسل شود می‌توانید تا پایان سال از عوارض خروج از کشور پرداخت شده استفاده کنید.

9- آیا همراهان بیماران هم از پرداخت عوارض معاف هستند؟
خیر، به این عزیزان صرفا از بازه 40 تا 60% از هزینه عوارض خروج از کشور تخفیف داده می‌شود.